ΗΧΩ - Εβδομαδιαια Εφημερίδα Φλώρινας
Κωσταντινουπόλεως 4, ΤΚ 53100 - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΛΛΑΣ, Τηλ: 23855.02269, 6975.985705
e-mail: i x o @ n e x t n e t . g r
ΗΧΩ - Εβδομαδιαία εφημερίδα της Φλώρινας

Το blog-μπλογκ-ιστολόγιο της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΗΧΩ Φλώρινας. ixo blog, ηχω μπλογκ, ηχω blog
Το ήξερες ότι αν είσαι συνδρομητής στην έντυπη εφημερίδα μας είσαι εντελώς δωρεάν και στην ηλεκτρονική;

Είσοδος μελών ηλεκτρονικής έκδοσης | Το Blog μας (ηχώ-blog)
Γίνε μέλος μας στο facebook | Βρες μας στο Youtube

ηχω διαφημισηΒάλε διαφήμιση στην ηχώ!

Είτε έχεις επιχείρηση στην περιοχή Φλώρινας είτε όχι, μπορείς να διαφημιστείς στις σελίδες της εφημερίδας ηχώ στις πιο συμφέρουσες τιμές. Εκτός από την κλασική διαφήμιση στην έντυπη εφημερίδα μας μπορούμε να κάνουμε παγκόσμια προώθηση μέσω της ιστοσελίδας μας, της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, του blog μας, των σελίδων μας στο facebook & στο Youtube κ.ο.κ. Η διαφήμιση είναι απαραίτητη σε περιόδους κρίσης γιατί όλες οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη περισσότερης προβολής, για να κερδίσουν κομμάτι της αγοράς και να αποκτήσουν ρευστό!

Εκμεταλλεύσου τις προσφορές μας και επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε την καταχώρηση σου.

Απο την εμπειρία μας και αφού έχουμε διαφημίσει στις σελίδες της εφημερίδας εκατοντάδες επιχειρήσεις ή άτομα, μπορούμε να πούμε ότι η διαφήμιση στην ΗΧΩ "πιάνει" όταν την αφήνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα (πχ 6 μήνες) έτσι ώστε να μείνει και να "τυπωθεί" στο μυαλό του αναγνώστη. Επομένως αν στοχεύεις να διαφημιστείς στις σελίδες μας, σκέψου αν μπορείς να το κάνεις για διάστημα πάνω απο 3-4 μήνες. Έτσι θα έχεις τη μέγιστη και αποτελεσματική προβολή. Επιπλέον για αυτό το χρονικό διάστημα θα σου κάνουμε μια οικονομική προσφορά που δεν μπορείς να αρνηθείς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας ή κάλεσε στο τηλέφωνο 23855.02269 ή για πιο άμεση εξυπηρέτηση και σοβαρές προτάσεις στα κινητά: 6975.985.705 ή 6985.949.434.

Για να είναι μια διαφήμιση πετυχημένη, πρέπει να επαναληφθεί πολλές φορές στον αναγνώστή ώστε να τυπωθεί στο υποσυνείδητό του...

Ορίστε μερικές απο τις επιλογές που έχεις για να βάλεις τη διαφήμιση σου στην ΕΝΤΥΠΗ εφημερίδα -ηχώ-:

- Μεγέθους κάρτας

διαφήμιση μεγέθους κάρτας

Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε την διαφήμιση σου.
- Μεγέθους 1/4 σελίδας

διαφήμιση μεγέθους 1/4 σελίδας - πρώτο
διαφήμιση μεγέθους 1/4 σελίδας - δεύτερο
Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε την διαφήμιση σου.
- Μεγέθους μισής σελίδας

διαφήμιση μεγέθους μισής σελίδας
Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε την διαφήμιση σου.
- Μεγέθους ολόκληρης σελίδας

διαφήμιση μεγέθους ολόκληρης σελίδας

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να δούμε πως θα φτιάξουμε και τη δική σου διαφήμιση στην έντυπη εφημερίδα μας που φτάνει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο με συνδρομητές όπου υπάρχει Ελληνική ομογένεια!Βάλε διαφήμιση στις ιστοσελίδες μας και στο δίκτυο μας.-

Η κύρια ιστοσελίδας μας, το blog μας, η ηλεκτρονική έκδοση μόνο για μέλη (Ηλεκτρονική ηχώ), οι δημοφιλείς σελίδες μας στο facebook και στο Youtube προσφέρουν μια πληθώρα διαφημιστικών επιλογών για την επιχείρηση σου. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, από κάθετη διαφήμιση σε όλες τις διαδικτυακές μας πλατφόρμες μέχρι πανίσχυρη στοχευμένη διαφήμιση μέσω E-mail. Γίνονται ειδικές τιμές σε όσους διαφημίζονται ήδη στην έντυπη εφημερίδα μας.

- Στοχευμένη διαφήμιση στο blog μας
Με την διαφήμιση στο blog μας γνωρίζεις ότι την διαφήμιση σου βλέπουν άνθρωποι που είτε είναι από Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες, είτε τους ενδιαφέρουν οι περιοχές αυτές. Έτσι δεν διαφημίζεσαι σε ένα ουδέτερο site όπου το ποσοστό των Φλωρινιωτών επισκεπτών είναι ελάχιστο. Θα σχεδιάσουμε λοιπόν ένα γραφικό (διαφημιστικό) το οποίο θα είναι ορατό σε όλες τις σελίδες του blog μας. Μπορούμε να συνδέσουμε (link) το διαφημιστικό αυτό με κάποια υπάρχουσα ιστοσελίδα της διαφημιζόμενης επιχείρησης (της δικής σου). Χιλιάδες επισκέπτες θα δουν το διαφημιστικό της επιχείρησης σου:

διαφήμιση στο blog/ιστολόγιο μας

Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε την διαφήμιση σου.
- Στοχευμένη διαφήμιση στη κύρια σελίδα μας
Η κύρια σελίδα μας είναι αυτή που διαβάζεις τώρα και αποτελεί τον κύριο κόμβο για όλες τις υπόλοιπες διαδικτυακές μας σελίδες. Οπότε αν βάλεις το διαφημιστικό σου στη κύρια σελίδα μας γνωρίζεις ότι θα το βρει τόσο ο απλός επισκέπτης αλλά κυρίως ο ψαγμένος επισκέπτης, αυτός που έχει μεγαλύτερη ευχέρεια με τη χρήση του internet και έχει εμπειρία και από διαδικτυακές αγορές. Αν λοιπόν έχεις ήδη ιστοσελίδα τότε αυτή η διαφημιστική επιλογή είναι η ιδανική για σένα. Θα φτιάξουμε ένα διαφημιστικό για την επιχείρηση σου που θα είναι ορατό σε όλες (δεν παίζουμε), ναι σε όλες τις σελίδες της κύριας σελίδας μας:

διαφήμιση στη κύρια ιστοσελίδα μας
Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε την διαφήμιση σου.
- Στοχευμένη διαφήμιση στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης
Η σελίδα μας στο facebook, το κανάλι μας στο Youtube και ο ανερχόμενος λογαριασμός μας στο Google plus+ γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή με τον αριθμό των μελών να αυξάνεται συνεχώς. Και φυσικά όλα τα μέλη των σελίδων μας είναι άτομα με ενδιαφέρον για Φλώρινα, Αμύνταιο, Πρέσπες και φυσικά για τις επιχειρήσεις που υπάρχουν στις περιοχές αυτές. Μπορούμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη μας για την ύπαρξη της επιχείρησης σου με στοχευμένα επαναλαμβανόμενα μυνήματα κειμένου, γραφικά & βίνεο. Η διαφήμιση με την πιο άμεση ανταπόκριση.-

Αν πιστεύεις στην δύναμη και στο μέλλον του internet, τότε πίστεψε και στα οφέλη της διαφήμισης μέσα από αυτό το όλο και πιο δημοφιλές μέσο. Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε τη σοβαρή πρόταση σου. Περιμένουμε με ανυπομονησία να στείλουμε περισσότερους πελάτες στην επιχείρηση σου και να κάνουμε το όνομα της επιχείρησης σου, τη φίρμα σου, το λογότυπο σου πασίγνωστο όχι μόνο σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες αλλά και σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο (ναι μας διαβάζουν άνθρωποι σε πάνω από 100 και πλέον χώρες)
Εργαλεία Ιστοσελίδας...


Το ήξερες ότι αν είσαι συνδρομητής στην έντυπη εφημερίδα μας είσαι εντελώς δωρεάν και στην ηλεκτρονική;

Γίνε συνδρομητήςΓίνε συνδρομητής στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα (μόνο 2€/μήνα!) - Περιλαμβάνει την έντυπη έκδοση σε μορφή pdf + μια σειρά από υπηρεσίες έξυπνης & άμεσης ενημέρωσης:


ΠΑΚΕΤΟ 1
Ετήσια Συνδρομή
24 20 €/έτος


ΠΑΚΕΤΟ 2
Συνδρομή 2 ετών
48 35 €/διετία!


ΠΑΚΕΤΟ 3
Μηνιαία Συνδρομή
2 €/μήνα

Το ήξερες ότι η συνδρομή στην ηλεκτρονική εφημερίδα είναι η μισή από την έντυπη έκδοση;
Ασφαλής πληρωμή συνδρομής στην εφημερίδα μας μέσω Paypal

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές είναι για κατόχους λογαριασμού Paypal. Αν δεν έχεις καλύτερα να ανοίξεις έναν (είναι δωρεάν!) για την ασφάλεια σου και για να κάνεις αγορές online... Στα ΠΑΚΕΤΑ 1 ↦ 2 γίνεται έκπτωση 4€ και 13€ αντίστοιχα! Αν δεν έχεις λογαριασμό Paypal και επιθυμείς να γίνεις συνδρομητής είτε της ηλεκτρονικής είτε της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας, επικοινώνησε μαζί μας.-

Περισσότερα για το πως να εγγραφείς στην Ηλεκτρονική ΗΧΏ


Προγράμματα έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης από την εφημερίδα ηχώ φλώρινας


Ειδήσεις από Φλώρινα - Αμύνταιο - Πρέσπες

Φλώρινα - Αμύνταιο - Πρέσπες

Φλώρινα, Αμύνταιο, Πρέσπες - Οδικός Χάρτης
διαφημιστικές επιλογές εφημερίδα ηχώ φλώρινας ηχω ηχω διαφημίσου στην  εφημερίδα ηχώ φλώρινας


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ: