ΗΧΩ - Εβδομαδιαια Εφημερίδα Φλώρινας
Κωσταντινουπόλεως 4, ΤΚ 53100 - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΛΛΑΣ, Τηλ: 23855.02269, 6975.985705
e-mail: i x o @ n e x t n e t . g r
ΗΧΩ - Εβδομαδιαία εφημερίδα της Φλώρινας

Το blog-μπλογκ-ιστολόγιο της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΗΧΩ Φλώρινας. ixo blog, ηχω μπλογκ, ηχω blog
Το ήξερες ότι αν είσαι συνδρομητής στην έντυπη εφημερίδα μας είσαι εντελώς δωρεάν και στην ηλεκτρονική;

Είσοδος μελών ηλεκτρονικής έκδοσης | Το Blog μας (ηχώ-blog)
Γίνε μέλος μας στο facebook | Βρες μας στο Youtube

Γιατί να γίνεις συνδρομητής της Εφημερίδας ΗΧΩ! Είτε της έντυπης είτε της ηλεκτρονικής έκδοσης (που στην ουσία είναι η έντυπη έκδοση + κάποιες έξυπνες υπηρεσίες αλλά στη μισή τιμή!)

Ορίστε λοιπόν γιατί πρέπει να γίνεις συνδρομητής της εφημερίδας μας σήμερα. ΓΙΑΤΙ:

- Θα μαθαίνεις συνολικά και αντικειμενικά όλα τα μεγάλα νέα της περιοχής Φλώρινας, Πρεσπών και Αμυνταίου.. φρέσκα και έγκυρα, θα έρχονται στο γραμματοκιβώτιο σου κάθε εβδομάδα! Επίσης διατηρούμε στενές σχέσεις με τον αδελφικό Κυπριακό δήμο Καραβά και έχουμε και νέα από την Κύπρο. Τέλος οι ομογενείς Έλληνες που μας έχουν μάθει πια, μας στέλνουν και αυτοί τα νέα τους. Η φλωρινιώτικη ενημέρωση γίνεται παγκόσμια μέσα από την εφημερίδα ΗΧΏ.

- Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να γράφει και θέλεις να καταθέσεις τις απόψεις σου θα έχεις ως συνδρομητής. την ευκαιρία να δημοσιεύεις επιστολές και άρθρα που θα τα διαβάσουν χιλιάδες άτομα... Επίσης οι συνδρομητές της έντυπης εφημερίδας μας (για περιορισμένο ακόμα χρόνο) έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέλη και στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα δωρεάν!

- Θα διαβάζεις κάθε εβδομάδα συνέντευξη ενός σημαντικού ή ξεχωριστού ανθρώπου απο τις περιοχές Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών.. Απο αυτές τις συνεντεύξεις αναδεικνύονται ειδήσεις και περιστατικά απο το παρελθόν που δεν έχουν ξαναειπωθεί... Ακόμα και αν κατά περιόδους οι συνεντέυξεις διακόπτονται (καθώς προσπαθούμε να εστιάσουμε σε άτομα από την περιοχή μας), πάντα επανερχόμαστε δριμύτεροι.-

- Θα βρίσκεις στις σελίδες της εφημερίδας μια μοναδική αυθεντική συνταγή μαγειρικής με εικόνες και λεπτομερείς περιγραφές κάθε εβδομάδα.. Μπορείς να στείλεις και τη δική σου συνταγή ως συνδρομητής/τρια! Οι συνταγές έχουν ως βάση τη μεσογειακή κουζίνα αλλά και τις τοπικές λιχουδιές. Έχουν γίνει ανάρπαστες ανάμεσα στο γυναικείο κυρίως πληθυσμό των αναγνωστών μας.

- Θα διαβάζεις άρθρα και επιστολές απο απλούς ανθρώπους του τόπου αλλά και απο ανθρώπους των γραμμάτων.. Ψυχολόγους, Πολιτικούς, Καθηγητές, Αθλητές, Καλλιτέχνες και άλλους με τους οποίους επίσημα ή ανεπίσημα συνεργαζόμαστε.. Επίσης μόνιμες στήλες με τοπικό - πολιτικό και όχι μόνο χαρακτήρα όπως το Ηχωλόγιο, ο Ηχωβόλος, Hχω-χρόνος, Η στήλη Ηχώ-sport κλπ.

- Και μιλώντας για αθλητικά, κάθε εβδομάδα υπάρχει πλήρες αθλητικό ρεπορτάζ απο κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας και αφιέρωμα σε κάποια ομάδα. Επίσης νέα από τον χώρο του τοπικού μπάσκετ. Και αν δεν υπάρχει πρωτάθλημα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αθλητικά νέα. Αφιερώνουμε 4 ολόκληρες σελίδες (συνήθως) σε αθλητικές ειδήσεις. Έτσι δημοσιεύουμε τα τελευταία νέα των ομάδων μας που αγωνίζονται στις μεγάλες κατηγορίες και ακόμα νέα για ξιφασκία και όλα τα αθλήματα και τα αθλητικά γεγονότα της περιοχής.

- Στις εσωτερικές σελίδες θα βρεις πλήρες φωτορεπορτάζ απο τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που κάνει την εφημερίδα μας ξεχωριστή! Έχουμε τα περισσότερα φωτό-ρεπορτάζ από τα γεγονότα τις περιοχής και οχι μόνο. Πολύ συχνά αποκλειστικές φωτογραφίες που λόγω δημοσιογραφικής δεοντολίας και αυρότητας μοιραζόμαστε με τα υπόλοιπα τοπικά μέσα.

- Αφιερώνουμε μια ολόκληρη σελίδα για ψυχαγωγία και ακόνισμα του μυαλού. Την σελίδα αυτή την ονομάζουμε Ηχωχρόνο και μέσα θα βρεις προφητικά κείμενα, ανέκδοτα, σταυρόλεξα, σπαζοκεφαλιές, παράξενα, παροιμίες, διάσημες φράσεις και πολλά άλλα ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Έχουμε ακούσει μαρτυρίες αναγνωστών ότι αυτή η σελίδα είναι η πρώτη που διαβάζουν όταν παίρνουν την εφημερίδα.

- Ως γνωστόν η Φλώρινα, όπως και κάθε περιοχή έχει τα δικά της νέα που δε μαθαίνονται αν ζεις εκτός πόλης.. Είναι τα λεγόμενα "μυστικα νέα". Αν γίνεις συνδρομητής θα μαθαίνεις όλα τα κρίσιμα νέα, ακόμα και αυτά που δε βγαίνουν έξω από τα όρια της Φλώρινας (ιδιαίτερα καλό για άτομα που δεν ζουν πλέον στην περιοχή μας. Ομογενείς ή κατοίκους άλλων περιοχών της Ελλάδας...)

Μπορείς να γίνεις συνδρομητής είτε της έντυπης είτε της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Αν σου αρέσει να διαβάζεις εφημερίδες, να πιάνεις το χαρτί στο χέρι σου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο τότε γίνε συνδρομητής της έντυπης εφημερίδας μας. Απλά κάλεσε στο τηλέφωνο 23855.02269 και δώσε τα στοιχεία σου. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε αυτή την φόρμα για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή στείλε ένα e-mail στο ixo@nextnet.gr. Η ετήσια συνδρομή για την εφημερίδα είναι μόλις 40 ευρώ!

Αν χρησιμοποιείς το internet, τότε μπορείς να γίνεις μέλος της Ηλεκτρονικής έκδοσης. Αυτή δεν είναι παρά μια περιοχή μελών απο όπου μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρο το τεύχος της έντυπης εφημερίδας σε μορφή pdf. Επίσης αν γίνεις μέλος θα έχεις πρόσβαση και σε άλλες υπηρεσίες όπως το ηλεκτρονικό αρχείο τευχών και οι συνταγές. Για να εγγραφείς, το κόστος είναι σχεδόν το μισό απο την έντυπη εφημερίδα, δηλαδή 24 ευρώ το χρόνο (μόλις 2 ευρώ το μήνα!). Κάνε κλικ εδώ για να γίνεις μέλος σήμερα και να απολαύσεις τα προνόμια της άμεσης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης!

Ο Εκδότης
Λ.Γ.Εργαλεία Ιστοσελίδας...


Το ήξερες ότι αν είσαι συνδρομητής στην έντυπη εφημερίδα μας είσαι εντελώς δωρεάν και στην ηλεκτρονική;

Γίνε συνδρομητήςΓίνε συνδρομητής στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα (μόνο 2€/μήνα!) - Περιλαμβάνει την έντυπη έκδοση σε μορφή pdf + μια σειρά από υπηρεσίες έξυπνης & άμεσης ενημέρωσης:


ΠΑΚΕΤΟ 1
Ετήσια Συνδρομή
24 20 €/έτος


ΠΑΚΕΤΟ 2
Συνδρομή 2 ετών
48 35 €/διετία!


ΠΑΚΕΤΟ 3
Μηνιαία Συνδρομή
2 €/μήνα

Το ήξερες ότι η συνδρομή στην ηλεκτρονική εφημερίδα είναι η μισή από την έντυπη έκδοση;
Ασφαλής πληρωμή συνδρομής στην εφημερίδα μας μέσω Paypal

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές είναι για κατόχους λογαριασμού Paypal. Αν δεν έχεις καλύτερα να ανοίξεις έναν (είναι δωρεάν!) για την ασφάλεια σου και για να κάνεις αγορές online... Στα ΠΑΚΕΤΑ 1 ↦ 2 γίνεται έκπτωση 4€ και 13€ αντίστοιχα! Αν δεν έχεις λογαριασμό Paypal και επιθυμείς να γίνεις συνδρομητής είτε της ηλεκτρονικής είτε της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας, επικοινώνησε μαζί μας.-

Περισσότερα για το πως να εγγραφείς στην Ηλεκτρονική ΗΧΏ


Προγράμματα έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης από την εφημερίδα ηχώ φλώρινας


Ειδήσεις από Φλώρινα - Αμύνταιο - Πρέσπες

Φλώρινα - Αμύνταιο - Πρέσπες

Φλώρινα, Αμύνταιο, Πρέσπες - Οδικός Χάρτης
διαφημιστικές επιλογές εφημερίδα ηχώ φλώρινας ηχω ηχω διαφημίσου στην  εφημερίδα ηχώ φλώρινας


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ: